Du er landet på Strandtaske.dk, det helt rigtige sted at finde strandtæppe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle strandtæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Summer Strandtæppe

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos RejseGear.dk.

Her kan “Summer Strandtæppe” fås til 259,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette strandtæppe er perfekt til at tage med på stranden eller i parken, når der skal slappes helt af….

Se hos RejseGear.dk ❯❯

2: Strandtæppe

  • Dagens pris: 2510,- kr.
  • Fundet hos Vibla.dk

Sidste produkt på vores liste er Strandtæppe som vi har fundet til 2510,- hos Vibla.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Strandtæppe med logotryk Tæppet er produceret i 180 g Polarfleece og fås i 6 forskellige farver. Tæpperne leveres med et smart bærehåndtag hvor du kan få trykt dit logo i op til 4-farver.
Her på siden kan du finde priser på 1 og 2-farvet tryk.
Ønsker…

Se hos Vibla.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste strandtæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse strandtæppe:

Dyreste Strandtæppe på listen er Strandtæppe fra Vibla.dk med en pris på 2510.00. Billigste udvalgte Strandtæppe er Summer Strandtæppe som du kan købe for 259.00 hos RejseGear.dk. Forskellen på de to priser er 2251 kr. – de 2 Strandtæppe vi har fundet koster i gennemsnit 1384.5 kr.
Ovenstående Strandtæppe data og priser er hentet fra 2 butikker (RejseGear.dk, Vibla.dk). Alle Strandtæppe tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.