Du er landet på Strandtaske.dk, det helt rigtige sted at finde strandtennis. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle strandtennis tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Strandtennis bolde 3x

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos PartyVikings.dk.

Her kan “Strandtennis bolde 3x” fås til 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Står I og mangler ekstra bolde til jeres strandtennis sæt? Så køb 3 nye bolde her og kom i gang med spillet igen….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

2: Strandtennis

Anden anbefaling har vi fundet hos PartyVikings.dk, hvor du kan købe Strandtennis til kun 89,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Vi kender alle sammen dette klassiske spil, der kan hives frem til mange forskellige lejligheder, om det er på stranden, i haven eller til festivallen….

Se hos PartyVikings.dk ❯❯

3: Udespil 3-1. Frisbee, Strandtennis Og Badminton

  • Dagens pris: 79,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 99.00, nu kun 79,-.
    Du sparer 20 kr. / 20 %
  • Fundet hos Barlife.dk

Næste anbefaling er “Udespil 3-1. Frisbee, Strandtennis Og Badminton”.

Dagens bedste tilbud på “Udespil 3-1. Frisbee, Strandtennis Og Badminton” har vi fundet hos Barlife.dk hvor prisen lige nu er 79,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sjovt og underholdende Udespil 3-1.
Frisbee, strandtennis og badminton Skal man være meget udenfor om sommeren begynder man på et tidspunkt at have brug for ting at lave.
Nogle kan lide at sidde og spille noget i skyggen, mens andre har brug for at være u…

Se hos Barlife.dk ❯❯

4: Strandtennis 35 X 25 X 0,6 Cm

Sidste produkt på vores liste er Strandtennis 35 X 25 X 0,6 Cm som vi har fundet til 39,- hos Barlife.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Strandtennis træbat Længde: 35 cmTykkelse: 0,6 cmDiameter: 25 cm Når solen begynder at komme, og man allerede er begyndt at planlægge sine ture til stranden henover sommeren, så er det også vigtigt at have aktiviteter man kan begynde på….

Se hos Barlife.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste strandtennis i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse strandtennis:

Dyreste Strandtennis på listen er Gentlemen’s Hardware Strandtennis – Sport fra MAXiPRO med en pris på 202.95. Billigste udvalgte Strandtennis er Strandtennis bolde 3x som du kan købe for 29.00 hos PartyVikings.dk. Forskellen på de to priser er 173.95 kr. – de 4 Strandtennis vi har fundet koster i gennemsnit 350.95 kr.
Ovenstående Strandtennis data og priser er hentet fra 12 butikker (PartyVikings.dk, Barlife.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, Takforgaven.dk, Satana.dk, Coolshop.dk, Gucca.dk, Bolig & Haven, Babadut.dk, Børn i balance, Proshop.dk). Alle Strandtennis tilbud er opdateret i dag 30-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Strandtennis guides:

Fandt du ikke det rigtige Strandtennis blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Strandtennis: