Udgivet i Sommer-Magasinet

Hvad skal jeg have med på stranden? Sådan pakker du den perfekte strandtaske

Af Strandtaske.dk

Efter en lang og kold vinter er der ikke noget man har mere brug for end at komme et smut i varmen. Men når man bor i Danmark, er det ikke så ofte og højest et par måneder i sommertiden, hvor vi har brug for at pakke en taske, inden vi tager til stranden.

Derfor har de færreste af os, fundet frem til den helt perfekt pakkede taske. Men det er slut nu. For her er samlet en liste med opskriften på den perfekt pakket strandtaske. 

En god taske er vigtig

Det allervigtigste, når du skal til stranden med ting, er at du har fået en strandtaske som passer til dine behov.

Som udgangspunkt er det en rigtig god ting at anskaffe sig en taske som er vandtæt. Men det vigtigste er, at du vælger en taske, som passer til dig. Og så må den jo også gerne se godt ud. 

Pas på dine øjne og se godt ud samtidig

De ting, du helt sikkert vil fortryde, hvis du ikke tager med, er solbriller. Nogle af os bruger nok ikke solbriller så ofte, men det anstrenger vores øjne rigtig meget, selv med lukkede øjne, når vi ikke har noget at skærme solen med.

Og når vi kniber hele ansigtet sammen for at finde en måde vores øjne ikke brænder på, så skaber vi faktisk bare en masse rynker i vores ansigt, som med tiden blot bliver mere og mere permanente.

Og det er altså ikke sjovt at man om 15 år ser 25 år ældre ud, fordi man ikke tænkte på at pakke fede solbriller i tasken.

Så snup de lækre solbriller med, og lad dem være en del af dit outfit, så du kan slappe af - også i ansigtet. 

Pas på din hud og undgå samtidig rynker

En anden ting, som giver os uønskede rynker, som de fleste nok ved, er solens stråler. Og ja, vi hører ofte skræmmekampagnerne, som forsøger at få os til at benytte solcreme, men det er der en årsag til.

Der er nemlig markant mindre chance for at udvikle hudkræft, når vi passer på vores hud mod solens stråler. Faktisk lyder de tre solrådene på: solcreme, skygge og solhat.

Og hvis ikke du er til solhat og ikke vil bruge hele dagen i skygge, så sørg for at passe på din hud med solcremen. Og denne bør du faktisk påføre hver anden time. 

Vi fremskynder nemlig også aldringsprocessen i vores hudceller, når vi udsætter den for mange solstråler. Så selvom vi blot forsøger at se flotte og brune ud, så betyder det blot, at vi brænder vores hud. Og det betyder at vi, når vi bliver ældre, får flere pigmentfejl og at vi får flere rynker.

Så husk solcremen, så den farve du får, bliver en sund og lækker glød, frem for en meget rød hummerfarve. 

Skal du et smut i vandet?

Hvis du har planer om at skulle et smut i vandet på din strandtur, skal du selvfølgelig have badetøj og håndklæde med - og har du god plads så både et strandhåndklæde til at ligge på, og et mindre håndklæde til at tørre dig med.

Hvis du allerede har bikini eller badeshort inden under tøjet, så er det en god ide, at have ekstra undertøj med, så du kan komme af det våde tøj hurtigt, når turen går hjem.

Det er også rigtig rart at have et håndklæde med, som du enten kan ligge på, når du slikker sol, tørre vandet af med efter en tur i vandet eller begge dele.

Det kan også være en god ide, at have en plastikpose med i tasken, hvor du kan ligge det våde tøj i efter brug, så resten af taskens indhold og taskens inderside ikke bliver våd. 

Vådt hår eller op hår?

Nogle synes at det rareste, man kan gøre, er at lade håret blive vådt under strandbesøget, mens andre foretrækker, at det ikke kommer i kontakt med vandet overhovedet.

Hvis du ofte begiver dig ud til havet, er det en god ide, ikke altid at lade dit hår blive vådt, da både sol og saltvand er hårdt mod håret og slider det meget.

Derfor kan du med fordel pakke en elastik, så dit hår kan være flot og sat op, imens du samtidig passer på det. 

Nyd din tur og slap helt af

Det er forskelligt, hvad der får folk til at slappe af, men her kommer nogle forslag til hvad, der er værd at pakke til at bruge som tidsfordriv på strandturen.

Tag en god bog med. 

Er du personen, som har et ønske om at læse mere? Måske fik du en bog, som du gerne ville læse, men tiden aldrig er til det? Hvad er så bedre end at bruge strandturen til at læse?

Du kan nyde solens stråler og samtidig lade dig selv forsvinde ind i en anden verden med en god historie. Hvis du kan lide at læse, kommer du til at slappe af med historien, mens du holder dit hoved i gang på en god måde.

På den måde undgår du at blive helt dvask efter strandturen. Og samtidig får du gjort noget, du har snakket om længe. 

Hør noget godt musik

Hvis du ikke er til at læse, eller du blot også vil lave noget andet, så tag nogle høretelefoner med. På den måde kan du nyde musikken, uden at nogle kan brokke sig over, hvad du hører. Med god musik kan du også forsvinde ind i en anden verden af afslappelse.

Husk at tage en plastikpose eller lynlåspose med til at ligger elektronikken i, hvis du har planer om at have vådt tøj i tasken på vejen hjem - bare for en sikkerheds skyld. 

Snacks!

Selvom man ikke laver så meget, så er det en god ide, at huske at pakke snacks til at stille lækkersulten. Så slipper du for at gå hen og blive virkelig sulten og skulle købe dyrt mad ved grillen og boden på stranden.

Og samtidig behøver du heller ikke rejse dig for at få stillet den søde tand, hvis du har godter ved dig i tasken. 

Godt humør og gode venner

Den sidste ting du skal pakke med dig er dit gode humør, og nyd at du har tiden til at slappe helt af, og få en pause fra hverdagen.

Tag dine venner under armen og tag til stranden sammen, eller tag afsted for dig selv og lav en ren selvforkælelsesdag. 

Find det du mangler på strandtaske.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 393 produkter fra mere end 66 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 552 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-22 08:51:58.

5
Produkttyper
393
Produkter
28
Brands
66
Forhandlere
552
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.