Udgivet i Sommer-Magasinet

Sådan bliver du klar til strandsæsonen - 6 tips til at starte et varigt vægttab i dag

Af Strandtaske.dk

Er dit nytårsforsæt igen i år at tabe de overflødige kilo? Og måske har du adskillige mislykkede forsøg i bagagen, når det kommer til at tabe de ekstra kilo. Det kan føles uoverskueligt, hvordan man lige skal gribe det hele an, når man så brændende ønsker en flot strandkrop. Drømmen om at iføre sig den smukke bikini, som længe har været gemt væk bagerst i skabet, kan føles bare lidt nemmere, hvis du efterkommer følgende 6 tips og gode råd til et varigt vægttab. Så læs med, og lad dig blive inspireret til at starte din nye livsstil i dag.

1. Bliv din egen detektiv

Når man har et inderligt ønske om at opnå et vægttab, er det vigtigt, at man er ærlig og realistisk overfor sig selv. Derfor bør man kigge sin daglige kost efter i sømmene, for derved at få et klart overblik over, hvor ens store udfordringer ligger. Er det de mange hyggelige sociale arrangementer, hvor der ofte kommer fed sovs og rødvin på bordet, eller er det den daglige usunde køresnack til og fra arbejdet?

Det kræver ofte lidt tid at skabe sig et overblik over, hvordan ens nuværende kostsammensætning ser ud. Den er dog vigtig for at kunne forstå, hvor og hvordan de dårlige vaner kan ændres til det positive.

2. Lyt til din krop og mærk efter, hvad den har brug for

Hvis du ofte føler dig energiforladt og træt, inden arbejdsdagen er slut, og hvis dit overskud er helt i bund, så kan du med fordel give din krop nogle mere ernærende, sunde og solide måltider, som både giver dig energi og en lettere følelse i kroppen.

For at kroppen fungerer optimalt, er det vigtigt både at give den godt med hvile, vand samt en kost som indeholder de nødvendige vitaminer og mineraler. Din krop vil ofte prøve at fortælle dig, hvad den har brug for mere eller mindre af, så derfor kan du med fordel lytte til den, give den omsorg, kærlighed og opmærksomhed.

3. Ingen kortvarig slankekur

Et varigt vægttab er ikke et quickfix, der kan klares på få uger. Ønsker man at komme de uønskede kilo til livs, så er der mange vaner, der skal ændres på for resten af livet. Dermed ikke sagt, at man ikke kan nyde et stykke kage eller et glas vin i ny og næ, men man bør kigge på det store billede, så der er balance i regnskabet.

Livet skal ikke leves på en kostplan, men derimod med en naturlig og sund tilgang til kosten, som gerne skal blive en integreret del af dagligdagen. Man må derfor være realistisk overfor ens egne ønsker og mål, samt have tålmodighed med rejsen.

4. Få veninderne og familien med på rejsen

Det ér bare sjovere, når man har nogle at dele de store forandringer med og nogle der både støtter og bakker én op, hvis det bliver svært. Så tøv ikke med at få veninderne med, når der skal løbes en tur i skoven, eller når du skal i fitnesscenteret og løfte vægte.

Motivationen kan komme og gå, og derfor er det godt at have familien med sig, der, ligesom dig, også ønsker en sundere fremtid med mere glæde og energi. Det kunne være, at I sammen som familie skal sætte en præmie på højkant, så når jeres ønskede mål er nået, så kan I enten tage i biografen, i Tivoli eller købe den trampolin, børnene altid har drømt om til baghaven. 

5. Viden om kostens magi

Kostsammensætningen kan være lidt af en jungle, hvis man er helt ny inden for emnet. Det kan derfor være en god idé at søge noget viden om de forskellige næringsstoffer og deres virkning. For at kroppen fungerer optimalt, er det vigtigt, at den både får energi fra kulhydrater, fedt og protein. Men hvordan sammensætter man egentlig et lækkert måltid, hvor alle de nødvendige næringsstoffer er i? Det kan Luuna Sommer blandt andet hjælpe dig med. Hun er både vægttabs- og livsstilsekspert og har derfor en bred palet af viden inden for et sundere og mere energifyldt liv.

6. Ros dig selv for de gode resultater

Så snart de gode virkninger af din nye livsstil begynder at rulle ind over dig, så er det bare med at nyde dem. Klap dig selv på skulderen over det flotte arbejde og lad glæden over din nye energi, den øgede mængde overskud, samt de tabte kilo, sprede sig i hele kroppen.

Gode resultater er en motivationsfaktor, som ikke er til at tage fejl af. Ros dig selv for de helt små succeser og fejr dem med dine nære og kære. Lysten til at fortsætte er til at mærke og føle på, så fortsæt endelig rejsen imod en ny og sundere version af dig selv.

Find det du mangler på strandtaske.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 440 produkter fra mere end 68 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 638 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:27.

5
Produkttyper
440
Produkter
68
Forhandlere
638
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.