Udgivet i Sommer-Magasinet

Pak den perfekte strandtaske - 7 ting du skal huske at have med på stranden

Af Strandtaske.dk

Når sommeren endelig er der, hvad enten man så er på ferie i udlandet, eller varmen endelig er kommet til Danmark, så kalder det også på en masse ture til stranden - og her gælder det om at have en strandtaske med, der indeholder alle de ting, som man har brug for til en dag på stranden.

Uanset om der skal pakkes en strandtaske til en lækker strand på Gran Canaria eller en strand i Danmark på en varm sommerdag, så er der nogle ting, som man bare skal huske at have med, hvis dagen skal blive helt perfekt. Det kommer der X bud på herunder.

Det allervigtigste: Solcreme!

Når man skal en tur på stranden på en varm sommerdag, så er det meget vigtigt, at man husker solcreme - det er faktisk det vigtigste at have med. Det er nemlig ikke godt for huden at ligge og stege i solen en hel dag, og det er der helt sikkert mange, der har opdaget på den hårde måde. Nemlig fordi at de er blevet meget røde efter en dag på stranden uden solcreme.

Og det, der faktisk er vigtigt at huske med solcreme, er, at det ikke er nok bare at have det lag på, som man spurte sig ind i om morgenen. Man skal friske laget af solcreme op flere gange om dagen, og det skal man altså særligt huske på, når man er på stranden og måske tid er nede i vandet, hvor solcremen altså typisk vil blive vasket af. Så godt med solcreme!

Solbriller

En anden ting, som er rigtig god at have med i strandtasken, er et par solbriller. Det giver lidt sig selv, hvorfor de er gode at have med; når solen skinner, kan det være svært at se, fordi man får solen i øjnene, og derfor er solbriller bare helt perfekte at medbringe. En god beskyttelse for øjnene, og så ser man også lidt sej ud, når man har solbriller på.

Strandhåndklæde

I strandtasken skal man naturligvis også huske at pakke et strandhåndklæde med - måske endda flere af slagsen. Et strandhåndklæde kan man nemlig bruge til flere ting i løbet af sådan en dag på stranden. Når man ligger og sole sig, kan man ligge på håndklædet fremfor bare at ligge direkte i sandet, som man jo altså bliver ret beskidt af.

Og derudover er det også meget smart at have et håndklæde til rådighed, når man har været en tur i vandet. For selvom solens stråler godt kan gøre en tør, så er det også skønt nok lige at have et håndklæde, der kan hjælpe en på vej.

En sommerhat

Noget, som alle måske ikke lige tænker over at pakke med i strandtasken, men som faktisk kan vise sig at være en ret vigtig ting, er en form for sommerhat. Hovedbunden og ansigtet er nemlig dele af kroppen, som er særligt sarte overfor solen, så man kan altså bruge en sommerhat til at dække sig lidt i både ansigt og hovedbund. Så er det altså op til en selv, om det skal være en bøllehat, kasket eller en anden form for sommerhat. Så længe den fungerer, er det helt perfekt.

Læsestof, kryds og tværs eller sudoku

Hvis man regner med at bruge hele dagen på stranden, så er det også en ide at pakke lidt underholdning, så man ikke kun bruge tiden på at sole sig og bade. Noget underholdning man eksempelvis kan medbringe er en bog, et kryds og tværs hæfte eller sudoku bog.

Det kommer egentlig meget an på, hvad man lige synes er hyggeligst og mest afslappende at sidde med. Hvis man er mere til bare at ligge ned og slappe af med lukkede øjne, kan man også tage noget musik med, som man kan lytte til - eller måske en podcast eller lydbog. Der er heldigvis rigtig mange muligheder for den type underholdning.

En bold

Kan man godt lide, at der sker noget på sådan en dag ved stranden, så er det også rigtig sjovt at pakke en bold med i strandtasken. Den kan man både lege med ude i vandet og på sandet, og man kan faktisk få mange timer til at gå med sådan en bold - hvis man da i hvert fald synes, at sådan noget er sjovt.

Derudover kan bolden faktisk også sætte gang i, at man kommer til at snakke med nogle af de andre på stranden, fordi de måske gerne vil være med til at spille lidt bold. Så det er bestemt en meget sjov og underholdende ting at have med på stranden.

Gode snacks og en masse vand

Det hele skal dog ikke handle om underholdning, for hvis man bruger en hel dag på stranden, så kan det næsten være farligt, hvis man ikke også sørger for at få noget at spise og drikke. Man skal i hvert fald ikke være dehydreret på sådan en varm dag, og så kan mad eller snacks også vise sig at være meget vigtige.

Så tag en masse flasker vand med eller sørg i hvert fald for at købe lidt vand og sodavand ved stranden, hvis det er muligt. Hvis man gerne vil have rigtig mad med, kan det eventuelt medbringes i opbevaring med køleelementer, og ellers er det også rigtig fint, hvis man bare medbringer lidt frugt og nogle mere saltede snacks som eksempelvis saltstænger eller chips. Det er nemlig rigtig godt med ekstra salt på de varme dage.

Find det du mangler på strandtaske.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 440 produkter fra mere end 68 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 638 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:27.

5
Produkttyper
440
Produkter
68
Forhandlere
638
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.