Udgivet i Sommer-Magasinet

Sjov dag på stranden med børnene - 4 ting til dem du skal have med i strandtasken

Af Strandtaske.dk

Hvis der er noget vi elsker, ja så er det at bruge tid med vores familie. Og danskerne elsker især at bruge deres tid på stranden. Der er ikke noget bedre end en dag hvor børnene hygger sig i sandet og vandet, og får en masse gode oplevelser sammen.

Samtidig kan vener og forældre hygge sig med god mad, en stor is eller måske bare nogle gode snakke som der ikke altid er plads til i hverdagen. Stranden, solen og vandet, gør plads til stunder hvor vi har hinanden.

Hav det rette med i standtasken

Det er for alle familier vigtigt, at man har alt det rigtige med i standtasken. Både når det kommer til at slappe af, men også for at aktivere de mindste. Du kan læse med her hvis du vil høre 4 ting du altid skal have med i strandtasken når du er på tur med familien og børnene.

Snorklesæt

Hvis du skal sørge for at de mindste er optaget den næste time eller to, måske endda mere, ja så er det vigtigt at du altid har et snorkelsæt med i strandtasken. Et snorkelsæt kan se meget forskelligt ud, og der findes mange varianter, disse kan du finde ved at klikke her.

Et snorkelsæt er genialt, fordi børnene kan lede efter fisk, kan lege med legetøj under vandet og hygge sig med hinanden i evigheder. Det er som om, at netop et snorkelsæt åbner op for uendelig leg og gode stunder med øjnene under vandets havoverflade.

Bolde og leg

Noget andet som både unge og voksne elsker på stranden, ja det er bolde, f.eks. i form af strandtennis. Bolde skaber rum for enormt meget leg. Man kan nemlig selv skabe sine lege, men man kan også spille en af de mange spil som man har lært i skolen.

Bolde åbner op for både leg på sandet men i den grad også i vandet. Det er altså både en måde man kan skabe bevægelse og aktivitet, men også sørge for at alle har muligheden for at være med. Bolde og spil er nemlig en måde at inkludere alle gæsterne på stranden.

Spand, skovl og former

Hvis der er noget en strandtur skriger af, ja så er det sandslotte. Der er ikke noget der er bedre end at se de smukke sandslotte der står bygget rundt om på strandene i Danmark. Man kan bruge et utal af timer på at bygge, dekorere og arbejde sammen, og netop derfor er dette så magisk. Man skaber noget fra bunder og man vælger helt selv hvorledes det hele skal se ud.

Det er en måde at udfordre de små, opstille konkurrencer, men også se hvor kreative de faktisk kan være. Det er altså en fornøjelse faktisk at se de små fordybe sig i noget og virkelig mærke at de går op i det de laver.

Solcreme er vigtigt

Et fjerde og helt afgørende element der skaber en god dag stranden med de små, ja det er at der er styr solcremen. Der er ikke noget værre end forbrændte unger.

Så for at sørge for at de får en god dag på stranden og kan lege ubekymret, så er det altså vigtigt at der altid er solcreme i din strandtaske, og de små altid kan finde vej til denne solcreme. På denne måde for både børn og voksne den bedste dag muligt.

Husker du det hele?

Her var der altså fire gode tips, til hvad du skal huske når dig og din familie forhåbenligt snart kan ramme de danske strande igen. Er der noget der overraskede dig, eller noget du måske skal investere i, ja så gør det allerede nu.

Og husk at hygge jer og bruge tiden sammen. Det handler i bund og grund ikke om hvad man laver, men meget mere hvem man egentliger sammen med. Det er nemlig minderne med personerne man husker.

Så hyg jer på stranden sammen, og husk at pakke alt det i skal bruge for at få den bedste dag for jer.

Find det du mangler på strandtaske.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 440 produkter fra mere end 68 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 638 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:27.

5
Produkttyper
440
Produkter
68
Forhandlere
638
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.